Nieuws

 • Vlooienmarkt 2022 – 10 april

  Na twee jaren zonder kunnen we eindelijk weer onze beroemde vlooienmarkt organiseren. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Alle laatste informatie vind je op Facebook.

  Hulp gezocht

  De vlooienmarkt vraag een hoop vrouw-/mankracht. Iedereen die kan helpen is welkom! Meer informatie vind je hier.

 • Fijne feestdagen
 • Aanpassingen ivm Corona

  De nieuwe Coronamaatregelen hebben ook de nodige impact op onze groep. Waar het op de blokhut normaal gesproken op vrijdagavond een drukte van belang is, staat hij nu leeg. Geen activiteiten voor onze leden.

  De explorers hebben besloten voorlopig elkaar weer online te zien, de scouts verplaatsen hun opkomsten naar zondagochtend.

  Een gemis voor onze leden en vrijwilligers voor wie deze vrijdagavond altijd een fijne start van het weekend was. Hopelijk verbeterd de coronasituatie snel en kunnen we elkaar weer zien zoals anders.

  Meer weten over scouting en corona? We volgen de richtlijnen vanuit Scouting Nederland te vinden op www.scouting.nl

 • Uitslag RaboClubSupport bekend

 • Terug van vakantie en zin in iets nieuws!

  Wordt vrijwilliger bij onze groeiende groep!   2 uur per week, 2 uur per maand of 2 x per jaar – voor iedereen een leuke klus wat je talent ook is;   – leiding – (junior)bestuurslid – klusser – fotograaf – – webmaster – kampkok – creatief talent – tekstschrijver – – oudervertegenwoordiger – praktijkbegeleider – 

  Kijk boven in het menu bij “vrijwilliger worden”

 • Project Speelnatuur Kizito

  Het terrein rondom onze blokhut zo inrichten dat er iets te beleven is voor al onze speltakken en het verhogen van de natuurwaarde. Dat zijn de doelen van het project ‘Speelnatuur Kizito’. Het terrein is altijd in beheer geweest van de gemeente Cranendonck maar zij hebben aangegeven dat wij het beheer over mogen nemen en dat opent nieuwe mogelijkheden! Tijd om het goed aan te pakken en er iets moois van te maken.

  Het project 

  De looptijd van het project is ongeveer 1 jaar. Voor het maken van de plannen gebruiken we het komende half jaar, de realisatie vind plaats komende winter. Onderdeel van het plannen maken is het inventariseren van de wensen van onze leden en vrijwilligers en het contact zoeken met lokale partners (IVN, natuurbeheerders, gemeente etc.

 • Nieuwe website

  Welkom op de vernieuwde website van onze groep. Vanaf 1 november 2021 weer helemaal up-to-date! Op de website vind je alle actuele informatie van onze groep, data en foto’s. Veel plezier!