Bevers

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Kom dan bij de bevers! Hier doe je allemaal leuke spelletjes met meisjes en jongens die even oud zijn als jij.

Spelen in thema
De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Hier wonen allerlei verschillende mensen, waaronder Stuiter. Stuiter is een bever die dezelfde groei en ontwikkeling doormaakt als de bevers in een groep. 

In het dorp Hotsjietonia maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven.

De verschillende activiteitengebieden zorgen ervoor dat er veel variatie in het programma zit en kinderen elke week iets anders doen. De vaardigheden die kinderen bij de bevers opdoen, worden uitgebouwd bij de welpen zodat kinderen zich continu blijven ontwikkelen. De kinderen houden zelf om beurten een logboek bij van de activiteiten die ze hebben gedaan. Bij iedere opkomst kijken we terug naar wat we de vorige week hebben gedaan.

Elke zaterdag en bijeenkomst en samen op kamp
De Bevers hebben elke zaterdag van 10.30 tot 12.30 een bijeenkomst in de blokhut aan de Vloeten. Een paar keer per jaar gaan de Bevers op kamp. Bij het eerste kamp mag een ouder mee. Bij het volgende kamp slapen ze één nachtje op de blokhut met de andere Bevers. Er is een pinksterkamp en daarna het zomerkamp; twee nachtjes in de blokhut van een andere groep. 
 
Een keer komen kijken?
Wanneer je een keer mee wilt komen kijken, neem dan contact op met de leiding: klik hier om te mailen.